Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A început programul „Rabla Clasic” 2016 pentru persoane fizice. Ce avantaje vor fi în acest an pentru solicitanţi

Publicat

rabla Programul „Rabla Clasic” a debutat marți, 14 iunie, pentru persoanele fizice. În program au fost aprobate 105 dosare ale dealerilor și producătorilor de mașini, anunță Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Programul „Rabla” din acest an este diferit față de cel de anul trecut. Autoritatea de mediu a împărțit programul în două componente. Una, care este similară cu ceea ce s-a întâmpalt până acum, se numește „Rabla Clasic”, prin care solicitanții beneficiază de o primă de casare pentru achiziţia unui autovehicul nou câtă vreme îl casează pe cel vechi.

A doua este „Rabla Plus”, programată să înceapă la sfârșitul lui iulie, prin care este stimulată achiziţia unui autovehicul nou pur electric sau nou electric hibrid, fără obligativitatea casării celui vechi, anunță Ministerul Mediului.

Pentru „Rabla Clasic”, prima de casare este de 6.500 de lei cu posibilitatea accesării suplimentare a două eco-bonusuri. La „Rabla Plus” se mai acordă 5.000 de lei la achiziția unui automobil hibrid și 20.000 de lei la achiziția unuia complet electric.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax