Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A început programul „Zile gratuite de vacanță” pe litoralul românesc. Cu ce prețuri vin hotelurile pentru turiști și unde se pot solicita oferte

Publicat

De luni a început programul „Zile gratuite de vacanță” la mare în care sunt înscrise 70 de hoteluri. Astfel cei care nu au apucat să ajungă pe litoral până în această perioadă, pot beneficia de zile gratuite la hotelurile din diferite stațiuni. Trebuie doar să treceți la agențiile de turism și să vă alegeți stațiunea unde vreți să vă faceți concediul. Până la sfârşitul lunii august, turiştii pot face rezervări la agenţiile de turism membre ale Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Programul se derulează în perioada 18 – 31 august și cuprinde oferte de genul ”plătești cinci nopți și stai șase” sau ”plătești șase nopți și stai șapte”. Pachetele pregătite de agenţii de turism pornesc de la 518 lei de persoană, pentru şase nopţi de cazare plus una gratuită, și mic dejun la un hotel de două stele din staţiunea Venus.

În Eforie Nord preţul este mai ridicat: 822 de lei pentru o persoană care doreşte să plătească 5 nopţi şi să mai rămână o zi în plus, al un hotel de trei stele unde este inclus și micul dejun.

În staţiunea cu pretenţii mai mari, cum este Mamaia, turiştii pot sta o săptămână la un hotel de 4 stele contra sumei de 975 de lei de persoană. În această sumă, turiştii primesc şi mic dejun.

Programul ”Zile gratuite de vacanță” a fost lansat în 2008 şi este unul dintre cele mai căutate programe de oferte speciale.

(P)În Alba puteți solicita oferte pentru acest program la Agenția Vacanța din Alba Mall. Totodată la acesta agenție se pot solicita oferte de ULTRA LAST MINUTE la prețuri foarte convenabile pentru Litoralul românesc.

sursa: ANAT

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax