Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A început sesiunea de înscrieri la examenele Cambridge ESOL. Vezi care sunt condițiile de participare

Publicat

Perioada de înscriere la sesiunea din iunie 2014 a examenelor Cambridge ESOL a început săptămâna trecută. Este vorba despre examene de limba engleză generală şi specializată, în urma cărora cei care promovează obţin un certificat Cambridge, valabil la nivel internaţional pentru angajare sau studii în străinătate şi cu termen de valabilitate nelimitat.

Examenele Cambridge English Language Assessment sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.

Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge English îți oferă un certificat recunoscut internațional ce demonstrează nivelul tău de limba engleză.

Examenele Cambridge ESOL sunt organizate de British Council, la sediul Centrului CIEL, Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, centru de testare închis Cambridge, membru al programului de parteneriat cu Consiliul Britanic – Addvantage sau la Colegiul Național „Horia, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

În 7 iunie 2014, în Alba Iulia va avea loc examenul de limba engleză generală – Cambridge CAE, proba scrisă. Înscrierile pentru acest examen din sesiunea iunie au început în data de 1 aprilie şi se încheie pe 17 aprilie.

Cei care doresc să susțină examenul Cambridge CAE pot să se înscrie la Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, la Centrul de Relații Internaţionale (persoană de contact: lect. univ. dr. Teodora Iordăchescu, tel. 0726.644.652).

Citește AICI condițiile de înscriere la examen

Citește și JOI: Examenele Cambridge English, prezentate la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de către British Council Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax