Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A început “sezonul” tăierilor ilegale de pomi de Crăciun. Poliţiştii au găsit 70 de brazi abandonaţi, în zone din Munţii Apuseni

Publicat

brazi taiati pomi craciun Poliţiştii din Apuseni au confiscat 70 de pomi de Crăciun ce au fost găsiţi abandonaţi. Au deschis dosare de cercetare penală şi vor continua acţiunile de control în teren, împreună cu lucrători ai ocoalelor silvice.

Miercuri, 18 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Bucium, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Abrud au organizat o acţiune de control, în conformitate cu Planul de Acţiune „Scutul Pădurii”.

Cu această ocazie, pe raza localităţii Văleni, comuna Bucium, pe malul râului ”Valea Abruzel”, au fost găsiţi 43 de pomi de Crăciun, abandonaţi.

Tot miercuri, poliţiştii Postului de Poliţie Horea, împreună cu lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Horea Apuseni, au identificat, în locul numit “Mărşoaia”, 27 de pomi de Crăciun, abandonaţi, proveniţi din tăieri ilegale.

În ambele situaţii au fost luată măsura confiscării pomilor de Crăciun, aceştia fiind predaţi reprezentanţilor ocoalelor silvice, în vederea valorificării, iar poliţiştii continuă cercetările, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală, a celor care i-au tăiat în mod ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate