Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A încercat să fugă de poliţişti: Şofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, cu dosar penal după ce a fost URMĂRIT în TRAFIC la Săsciori

Publicat

politie masina sirena luminiUn şofer în vârstă de 52 de ani, din comuna Săsciori, s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Acesta a fost oprit, pe raza localității Sebeșel, unde a fost testat de către oamenii legii cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spitalul din Sebeş, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună recoltării.

Potrivit IPJ Alba, marți, 10 noiembrie, în jurul orei 22.40, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 704 A, pe raza comunei Săsciori, au pornit în urmărirea unui autoturism care a ignorat semnalele poliţiştilor.

Autoturismul a fost oprit, pe raza localităţii Sebeşel, iar conducătorul acestuia, M.V., de 52 de ani, din comuna Săsciori a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spitalul din Sebeş, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună recoltării.

Faţă de M.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax