Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A încercat să scape de poliţişti. Un tânăr din Alba Iulia este cercetat pentru conducere cu 2,15 grame la mie alcool în sânge

Publicat

pol

Un tânăr de 28 de ani din Alba Iulia a încercat să scape de controlul poliţiştilor care l-au oprit în trafic, duminică dimineaţa, pe Bulevardul Horea. A oprit maşina la 50 de metri de echipajul de poliţie şi a pornit, pe jos, spre Calea Moţilor. A fost prins, însă a refuzat alcooltestul. Analizele de sânge au evidenţiat o alcoolemie de 2,15 grame la mie.

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au întocmit un dosar penal în care faţă de T.I.M., un bărbat de 28 de ani, din Alba Iulia, sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Duminică, la ora 4.15, pe Bulevardul Horea din Alba Iulia, poliţiştii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului condus de T.I.M. Acesta a oprit autoturismul la o distanţă de circa 50 de metri faţă de locul în care se afla echipajul de poliţie, a coborât de la volan şi a pornit, cu pas grăbit, spre Calea Moţilor.

Poliţiştii l-au identificat la scurt timp şi i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, lucru pe care bărbatul l-a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din analizele efectuate, a rezultat că T.I.M. a avut o alcoolemie de 2,15 grame la mie (prima probă), respectiv 2,00 grame la mie (a doua probă).

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax