Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A încercat să vândă ilegal peste 900 de artificii şi pocnitori, pe stradă. Dosar penal pentru un tânăr din Alba Iulia

Publicat

articole pirotehnice

Un tânăr din Alba Iulia este cercetat penal pentru vânzare ilegală de articole pirotehnice. A fost identificat pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, de către Poliţie.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 19 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat, pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, pe un tânăr de 27 de ani, din municipiu, care avea asupra sa 920 de articole pirotehnice (pocnitori şi artificii), pe care încerca să le comercializeze, fără drept.

Toate articolele pirotehnice au fost confiscate, iar faţă de tânărul care a încercat să le comercializeze, în mod ilegal, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 din Legea 126/1995 privind regimul materiile explozive.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax