Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A intrat cu maşina în gardul unui imobil din Alba Iulia, băut şi fără permis de conducere. Tânăr din Roşia Montană, cu dosar penal

Publicat

Un tânăr de 20 de ani din Roşia Montană care a condus maşina fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului a a ajuns luni seara în gardul unui imobil de pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti, dar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 g/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, în jurul orei ora 23.45, B.N.C., de 20 de ani, din Roşia Montană, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Încoronării din municipiul Alba Iulia, din direcţia Cetate – Gară, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 g/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe numele lui B.N.C. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool, în sânge.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate