Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A intrat cu maşina într-un gard din Stremţ. Un tânăr din Teiuş este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din Teiuş este cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în gardul unui imobil din Stremţ. Testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit că avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, la ora 6.20, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier fără victime, produs pe raza comunei.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că C.G.I. (24 de ani) din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în gardul unui imobil din comuna Stremţ.

În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate doua probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax