Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A intrat cu mașina pe interzis, iar polițiștii l-au prins fără permis de conducere. Dosar penal pentru un tânăr la Alba Iulia

Publicat

Un tânăr care a intrat pe strada cu sens unic Vasile Goldiș din Alba Iulia, din direcția cu acces interzis, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins și au descoperit și că nu avea nici permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 15.40, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către polițiștii locali din municipiu cu privire la faptul că, pe strada Vasile Goldiș, pe un tronson de drum cu acces interzis, au depistat un autoturism, iar din primele verificări a rezultat că șoferul acestuia nu deține permis de conducere.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că tânărul, în vârstă de 22 de ani, din Alba Iulia, aflat la volanul autoturismului, avea dreptul de a conduce anulat, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax