Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

A intrat în casa unui cetățean din Câmpeni, l-a agresat și i-a furat telefonul mobil și cheile. Bărbat din oraș, ARESTAT

Publicat

Un bărbat de 50 de ani din Câmpeni a fost arestat pentru 30 de zile după ce a intrat în locuința unui cetățean din oraș, pe care mai apoi l-a agresat și tâlhărit. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2024, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 50 de ani, din Câmpeni, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În sarcina acestuia a fost reținut faptul că, în seara zilei de 19 august 2024, ar fi pătruns în locuința unui cetățean din Câmpeni, sub pretextul că o caută pe concubina sa.

Când proprietarul locuinței i-ar fi cerut să părăsească imobilul, bărbatul l-ar fi agresat și i-ar fi sustras telefonul mobil și cheile de acces în locuință.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni și ulterior instanței de judecată care a emis, față de acesta, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate