Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A intrat INTENȚIONAT cu mașina în 3 persoane. Tânăr din Alba condamnat la 6 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Șase ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat, a primit un tânăr din județul Alba, care în luna august a anului 2017 a intrat cu mașina intenționat în trei persoane. Pe lângă sentința la care a fost condamnat, magistrații Tribunalului Alba l-au obligat pe condamnat și la plata a 19.500 de lei daune morale față de victimele sale.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori,” în data de 27 august 2017, Nicolae Pădurean, în jurul orelor 22.19, conducând un autoturism proprietate personală pe o strada din com. Horea, jud. Alba, pe fondul unui conflict spontan anterior și în mod intenționat, a lovit cu autovehiculul persoanele vătămate M.I., M.I.C. și M.I., care se deplasau pe stradă, pe partea stângă în direcția lor de mers, după care a părăsit locul accidentului și a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale organelor de poliție alertate între timp despre acest eveniment.

Victimele au suferit multiple leziuni traumatice care au necesitat spitalizarea acestora”

În timpul procesului, Nicolae Pădurean a cerut schimbarea încadrării pentru care era judecat din tentativă de omor calificat în cea de loviri și alte violențe.

Magistrații Tribunalului Alba au respins cererea tânărului.

În timpul procesului tânărului s-a aflat în arest preventiv iar după pedeapsa preventivă a fost transformată în arest la domiciliu.

Luni, 26 noiembrie, judecătorii Tribunalului Alba l-au condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat.

Mai mult pe lângă pedeapsa privativă de libertate magistrații l-au obligat pe tânăr la plata unor daune morale către cele trei victime ale sale suma de 19.500 de lei și 7.159 lei despăgubiri civile față de Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, prin Consiliul Județean Alba.

De asemenea i-a fost confiscat automobilul Skoda Fabia cu care a lovit cele trei persoane, și a fost menținut arestul la domiciliu față de acesta.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax