Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A intrat într-o casă din Alba Iulia, ca să fure bani și a fost prinsă de proprietară. Femeie din Cugir, reținută de polițiști

Publicat

port

O femeie care intrase într-o casă din Alba Iulia pentru a furat bunuri a fost prinsă în flagrant chiar de proprietara imobilului. A încercat să scape și a abandonat portmoneul pe care încerca să-l sustragă. Femeia a fost reținută de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 13 martie 2020, în jurul orei 14.40, în femeie din Alba Iulia sesiza faptul că a surprins o persoană străină în locuința sa. O patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-a deplasat pe strada Viilor din Alba Iulia, unde, în dreptul unui imobil, a identificat o femeie de 48 de ani, din Cugir, ale cărei semnalmente se potriveau cu cele descrise de apelantă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în jurul orei 14.30, femeia ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Viilor din Alba Iulia, profitând de faptul că ușa de acces a fost lăsată neasigurată și ar fi căutat bunuri, pentru a le sustrage.

Femeia ar fi sustras un portmoneu în care era o sumă de bani și documente personale, moment în care a fost surprinsă de proprietara imobilului.

Pentru a-și asigura scăparea, femeia a abandonat portmoneul și a părăsit, în grabă locuința.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat și au luat, față de aceasta, măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax