Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A intrat pe geamul unei case din Geoagiu de Sus şi a furat bijuterii şi un card bancar. Tânăr din comuna Stremţ, cercetat de poliţişti

Publicat

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Stremţ s-a ales cu dosar penal după ce a furat bijuterii şi un card bancar dintr-o locuinţă din localitatea Geoagiu de Sus. A amanetat bunurile şi a scos 400 de euro de pe cardul respectiv.

Furtul a fost reclamat în octombrie anul trecut, iar miercuri poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ l-au identificat pe principalul suspect.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că D.N. (24 de ani) din comuna Stremţ a intrat pe un geam lăsat deschis în locuinţa unei femei din localitatea Geoagiu de Sus, iar, dintr-o poşetă aflată în bucătărie, a sustras două inele şi o brăţară din aur, precum şi un card bancar.

Ulterior, a valorificat bijuteriile la o casă de amanet şi a extras de pe card suma de 400 de euro.

Faţă de D.N., polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de retrageri numerar, prin utilizarea unui instrument de plată electronică, fără consimţământul titularului instrumentului respectiv  şi accesul, fără drept, la un sistem informatic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax