Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A intrat prin efracţie într-un bar şi un cabinet stomatologic, într-o singură noapte. Un bărbat din Abrud a fost REŢINUT de poliţişti

Publicat

furtAutorul unui furt comis în Abrud la începutul lunii octombrie, a fost reţinut de poliţişti. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, care în noaptea de 9/10 octombrie a intrat într-un cabinet stomatologic din oraş, şi a furat un monitor, un decodor şi o telecomandă. Nu s-a mulţumit numai cu aceste bunuri, iar în aceeaşi nopate a mai furat dintr-un bar din Abrud suma de 138 de lei şi un telefon mobil.

Marţi, poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat din Abrud care este bănuit de mai multe furturi ce au fost comise în noaptea de 09/10 octombrie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 09/10 octombrie, T.G.F., de 31 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin folosirea de chei potrivite într-un cabinet stomatologic din Abrud şi a furat un monitor, un decodor şi o telecomandă.

În aceeaşi noapte, bărbatul a pătruns prin efracţie şi într-un bar din Abrud de unde a sustras suma de 138 de lei şi un încărcător de telefon mobil. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că T.G.F. a forţat uşa de acces într-o societate comercială însă nu a reușit să pătrundă înăuntru.

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe T.G.F. pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax