Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A lovit cu autoutilitara un biciclist în Lancrăm și a părăsit mai apoi locul accidentului. Șofer din Gârbova, cu dosar penal

Publicat

Un bărbat din comuna Gârbova este cercetat penal după ce a acroșat, cu o autoutilitară, un biciclist și și-a continuat drumul. Polițiștii l-au identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 decembrie 2019, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au identificat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Gârbova, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În data de 20 noiembrie 2019, în jurul orei 12,00, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 1, la intrare în localitatea Lancrăm, bărbatul ar fi acroșat, cu oglinda autoutilitarei, un biciclist, în vârstă de 68 de ani. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale și s-a prezentat singur la spitalul din Sebeș. Reprezentanții spitalului au anunțat poliția, iar polițiștii au demarat activitățile de cercetare.

Cu ajutorul indiciilor oferite de victimă și în urma vizionării imaginilor de pe toate camerele de supraveghere video amplasate în zonă, polițiștii au reușit să identifice autovehiculul implicat în accident și pe șoferul acestuia. Totodată, au stabilit că, pentru a încerca să șteargă urmele accidentului, bărbatul ar fi apelat la un service auto pentru a-și înlocui oglinda retrovizoare cu care l-a acroșat pe biciclist.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax