Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A lovit cu mașina o căprioară, pe un drum din zona localității Cetatea de Baltă. Ce au constatat polițiștii sosiți la fața locului

Publicat

Un șofer care se deplasa cu mașina pe drumul dintre Boian (județul Sibiu) și Cetatea de Baltă (județul Alba) a lovit o căprioară, apoi a sunat la poliție. Bărbatul a fost testat de oamenii legii sosiți la fața locului și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. 

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 10 iulie, în jurul orei 06:25, un conducător auto a solicitat sprijin Poliției Municipiului Mediaș după ce, în timp ce se deplasa pe DJ 142B, Boian spre Cetatea de Baltă, a lovit o căprioară. În urma evenimentului nu au rezultat victime umane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, care, în cadrul verificărilor efectuate a procedat și la testarea conducătorului auto (un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în Ighișu Nou).

În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Testarea cu aparatul etilotest a fost negativă.

Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

În cauză, la nivelul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate