Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A lovit cu maşina un bărbat căzut pe şosea, pe DJ 762, între Cîmpeni şi Vidra. Accidentul s-a petrecut în localitatea Ponorel

Publicat

Un localnic din comuna Vidra a ajuns la spital cu fractură la picior după ce a fost lovit de o maşină, pe raza localităţii Ponorel din Munţii Apuseni. În momentul accidentului, acesta se afla căzut pe şosea, iar şoferul maşinii nu l-a observat la timp, la ieşirea dintr-o curbă la stânga.

Accidentul s-a petrecut joi, la ora 17.43, pe DJ 762, în localitatea Ponorel. Poliţiştii din Cîmpeni s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că P.D. (37 de ani) din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Vidra – Cîmpeni, la ieşirea dintr-o curbă la stânga, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Vidra, care era căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului, victima a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng şi a fost transportată la spitalul din Câmpeni pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean Alba, pentru asistenţă medicală de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Victima a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest sau să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax