Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A lovit o femeie care traversa printr-un loc nepermis. La cinci zile de la accident s-a trezit cercetat de poliţişti

Publicat

masini

Un tânăr din Baia de Arieş este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi fuga de la locul accidentului. A acorşat sâmbătă dimineaţa, o femeie de 75 de ani în timp ce aceasta se deplasa pe DN 75, pe raza orașului Baia de Arieş. Femeia a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost lovită de autoturismul, condus în direcţia Câmpeni – Turda, de D.C., de 30 de ani. După producerea accidentului, conducătorul auto, fără a anunţa poliţia despre producerea accidentului, a transportat victima la domiciliul ei, aceasta susţinând că nu are leziuni corporale care să necesite transportarea la spital. După trei zile de la accident femeia s-a dus la spitalul de Câmpeni, unde a fost diagnosticată cu fractură de col humeral în urma unui accident rutier, fără a rămâne internată.

Miercuri, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală faţă de tânăr sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În după amiaza zilei de miercuri, poliţia oraşului Baia de Arieş a fost sesizată de către un bărbat din Baia de Arieş, cu privire la faptul că sâmbătă dimineaţa, mama sa a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că sâmbătă, în jurul orei 09.30 , P.S., o femeie în vârstă de 75 de ani, din localitatea Sartăş, în timp ce se deplasa pe D.N. 75, pe raza orașului Baia de Arieş, a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost acroșată de un autoturism, condus în direcţia Câmpeni – Turda, de D.C.

După producerea accidentului, conducătorul auto, fără a anunţa poliţia despre producerea accidentului, a transportat victima la domiciliul ei, aceasta susţinând că nu are leziuni corporale care să necesite transportarea la spital.

Luni, femeia s-a prezentat la spitalul din Cîmpeni unde a fost examinată de personalul medical şi diagnosticată cu fractură de col humeral în urma unui accident rutier, fără a rămâne internată.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax