Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A lovit o minoră cu o sticlă în faţă. Un tânăr din Abrud propus pentru arestare preventivă pentru scandalul provocat într-un local din oraş

Publicat

  Un tânăr de 24 de ani din Abrud a fost reţinut, luni, de poliţişti, pentru că sâmbătă noaptea a provocat un scandal într-un local public din oraş şi a agresat şi o minoră. Băiatul a lovit-o pe fată cu o sticlă de băutură, provocându-i leziuni uşoare la faţă. În cursul zilei de marţi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată pentru arestarea preventivă.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un local din Abrud. I.R.C de 24 de ani afla sub influenţa alcoolului a avut un comportament inadecvat şi pe fondul unui conflict spontan şi a lovit-o cu o sticlă de băutură pe minora de 16 ani.

Luni, poliţiştii din Abrud au luat măsura reținerii faţă de I.R.C., de 24 de ani, care este cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Marţi, acesta este prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată pentru arestarea preventivă. Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax