Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A luat două persoane la ocazie şi a rămas fără bunurile din geantă. Dosar penal la Alba pentru suspecţi din judeţul Mureş

Publicat

autostop Un bărbat şi o femeie din judeţul Mureş sunt cercetaţi la Alba pentru furt, după ce o şoferiţă din Cugir i-a luat la ocazie şi a rămas apoi fără bunuri din poşetă.

Femeia a reclamat situaţia la Poliţie marţi dimineaţa, în jurul orei 5.00. A relatat că a luat la ocazie două persoane, pe care le-a transportat din Şibot la Cugir, iar acestea i-ar fi sustras bunuri din poşetă.

Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir s-au deplasat imediat la în zona indicată de reclamantă, iar pe strada Alexandru Sahia din Cugir au identificat un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 43 de ani, din judeţul Mureş, bănuiţi de comiterea furtului, precizează IPJ Alba.

În timpul călătoriei, femeia, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, ar fi profitat de faptul că reclamanta şi-a lăsat poşeta lângă ea şi a sustras un telefon mobil, un parfum şi un deodorant, potrivit sursei citate.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitei, iar faţă de cele două persoane bănuite de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax