Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A mers să plătească o amendă, dar s-a ales cu alta. O femeie din Aiudul de Sus a înjurat mai multe casiere de la Trezoreria din oraş

Publicat

O femeie din Aiudul de Sus a fost sancţionată contravenţional de jandarmi cu suma de 200 de lei, după ce a înjurat şi jignit mai multe casiere ale trezoreriei din oraş. Femeia venise să plătească o amendă.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 9.00. Femeia s-a prezentat la trezorerie tocmai pentru a plăti o amendă pe care o primise cu câteva zile înainte. Supărată că, după spusele acesteia, a “luat de la gura copiilor” pentru a achita sancţiunea, a înjurat mai multe casiere. Le-a spus “să-şi cumpere medicamente” din banii tocmai încasaţi. Totul s-a întâmplat sub ochii celorlalţi clienţi, care au fost astfel nevoiţi să asiste la scandal. Jandarmul care asigură paza instituţiei a intervenit şi a stopat incidentul.

Femeia a fost identificată ca Melisa B., în vârstă de 30 de ani şi a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Pentru prevenirea unor astfel de situaţii, jandarmii reamintesc faptul că „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei. În plus, atragem atenţia că, dacă faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, amenda este mult mai mare, fiind cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 de lei.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax