Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A murit unul dintre fondatorii operatorului de salubritate ”Polaris”. Gheorghe Martin avea 72 de ani

Publicat

Gheorghe Martin, unul dintre fondatorii afacerii ”Polaris”, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 72 de ani.

Gheorghe Martin este una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii afacerilor din Constanța, iar afacerile sale au sporit în mandatele fostului primar Radu Mazăre, extinzându-se în toată țara. 

Gheorghe Martin a fondat, alături de fratele său Dumitru Martin, afacerea ”Polaris”, un serviciu de salubrizare căruia Primăria Constanța i-a externalizat pentru prima dată serviciile în anul 1998.

Polaris M Holding asigură de câțiva ani colectarea gunoiului și deszăpezirea, și în Alba Iulia. A câștigat o licitație organizată de Primăria Alba Iulia în anul 2012 și a început să lucreze în oraș din 2013. 

În septembrie 2006, Gheorghe Martin a fost numit președintele interimar al Partidului Conservator filiala Constanța chiar de Dan Voiculescu, care declara presei locale că Martin este a treia figură cea mai cunoscută după Radu Mazăre și ÎPS Teodosie.

Sursă: www.info-sud-est.ro

Foto: Ziua de Constanța

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax