Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A omorât câinele vecinului. Un bărbat din Feisa este cercetat pentru uz de armă neletală fără autorizaţie

Publicat

Un bărbat de 59 de ani din localitatea Feisa s-a ales cu dosar penal după ce a împușcat câinele vecinului său. Din primele cercetări, oamenii legi au constatat că bărbatul nu deținea autorizație pentru armă.

Poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei au fost sesizaţi, miercuri, 9 ianuarie, la ora 17.12, de către un cetăţean din localitatea Feisa, comuna Jidvei, cu privire la faptul că vecinul său i-a împuşcat un câine.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, s-a stabilit că în jurul orei 17.00, N.P., de 59 de ani, din Feisa, a tras cu o puşcă cu aer comprimat, în câinele vecinului său care, lăsat nesupravegheat, a pătruns în curtea locuinţei sale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că N.P. nu are autorizaţie pentru deţinerea armei cu aer comprimat.

Faţă de acesta poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. CURIOSU

    joi, 10.01.2013 at 13:42

    Şi pe cel care a lăsat câinele nesupravegheat ? Dacă se întămpla ceva şi musca pe cineva, mutila vreun copil, doar atunci îl mentionau ? Părerea mea că atunci era prea târziu. Poate îi dau totuşi o amendă, să înţeleagă toti că sunt răspunzători pentru ceea ce se întâmplă cu animalele care le au în grijă. Aşa ar fi arătat un articol complet, aşa si-ar fi atins scopul presa care nu doar informează ci şi influenţează. Nu e târziu , fata e tânără are vreme să înveţe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax