Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A păcălit-o să lucreze ca frizeriţă şi nu i-a mai dat „diplomă de calificare”. Un bărbat de 40 de ani din Roşia Montană este cercetat pentru înşelăciune

Publicat

O tânără de 20 de ani din Roşia Montană l-a reclamat la poliţie pe un bărbat din aceeaşi comună, după ce acesta s-a folosit de serviciile sale ca frizeriţă la domiciliu, fără să-i dea, la sfârşitul „perioadei de practică”, diplomă de calificare. Acesta este cercetat pentru înşelăciune.

Joi, 20 septembrie, poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Abrud au fost sesizaţi de o persoană de 22 de ani, din comuna Roşia Montană despre faptul că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune comisă de un bărbat de 40 de ani, din aceeaşi localitate.

A reclamat că suspectul a indus-o în eroare şi în mod mincinos, a determinat-o să presteze muncă de frizer la domiciliul său, asigurând-o că la finalul perioadei de practică va primi o diplomă de calificare în meseria de frizer.

Pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi împrejurările comiterii faptei, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care, faţă de suspect, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax