Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A patra zi consecutivă fără niciun caz nou de coronavirus în județul Alba. 78 de persoane vindecate. Date DSP Alba, 25 aprilie

Publicat

Până sâmbătă, 25 aprilie, în județul Alba au fost confirmate 160 de cazuri de infectări cu noul coronavirus. Nu au fost cazuri noi, potrivit informării transmise de DSP Alba. Sunt 78 persoane vindecate.

În ultimele patru zile, numărul îmbolnăvirilor în județ a rămas la 160. Până vineri, erau 76 de persoane vindecate și 8 decese înregistrate. Până în 24 aprilie, erau procesate 5.526 de teste.

În Alba au fost prelucrate, vineri, în total 609 teste (409 în laboratorul DSP și 200 în cel al SJU). S-a ajuns astfel la un total de 6.135 de teste efectuate în judet de la începutul perioadei de testare, potrivit DSP Alba.

“Ne menținem în continuare lideri naționali la testare, raportat la numărul de locuitori. Alba deține 5% din numărul total de teste efectuate până acum în țară. De asemenea, în cele două laboratoare din Alba, sunt efectuate zilnic 10% din testele care se realizează într-o singură zi pe teritoriul României”, a precizat Alexandru Sinea, director executiv DSP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax