Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A plecat de la o petrecere și a distrus 9 mașini. Tânăr din Alba Iulia răspunzător pentru că a făcut prăpad pe mai multe străzi

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 17 ani a făcut prăpăd pe mai multe străzi din Alba Iulia, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie. Acesta a rupt oglinzi, a zgâriat caroserii sau chiar a furat din mai multe mașini parcate. 

În total, a distrus 9 autoturisme, a furat o plăcuță de înmatriculare și a spart geamul unui autoturism pentru a fura o borsetă. Potrivit unor surse apropiate de anchetă tânărul ar fi plecat de la o petrecere și în drum ar fi cauzat distrugerile.

Câteva zile mai târziu polițiștii l-au identificat pe minor.

Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 18 ianuarie 2024.

Ce au reținut polițiștii

La data de 17 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un tânăr de 17 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea a 9 infracțiuni de distrugere și a două infracțiuni de furt.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 13/14 ianuarie 2024, în timp ce s-ar fi deplasat pe străzile Dr. Ioan Rațiu, Poligonului și Vânătorilor din municipiul Alba Iulia, tânărul ar fi lovit caroseriile a 9 autoturisme parcate, provocând diverse pagube (oglinzi rupte, elemente de caroserie zgâriate).

Totodată, unui autoturism care era parcat pe strada Alexandru cel Bun i-ar fi furat plăcuța de înmatriculare, iar dintr-un autoturism parcat pe strada Tulnicului ar fi sustras o borsetă după ce i-ar fi spart geamul lateral.

Cercetările sunt continuate, au mai transmis oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Petru

    joi, 18.01.2024 at 13:12

    De ce s-au desființat SCOLIILE DE CORECȚIE ? Nea Nicu a făcut bine când le-a înființat. Vai săracul că e minor. Te omoară în casă la tine și ONORATA INSTANȚĂ îl mângâie , mai ales dacă e și plodul cuiva sus pus.
    Păcat că nu l-a prins în fapt un păgubit să-i fii desfăcut câteva ,,piulițe”.

  2. Berserker

    sâmbătă, 20.01.2024 at 03:44

    La 17 ani mergi la puscarie, nu la scoala de corectie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax