Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A plecat la muncă şi nu s-a mai întors: Un bărbat a fost găsit spânzurat, în Bucium, în grajdul angajatorului său

Publicat

A plecat la muncă şi nu s-a mai întors. Acesta a fost deznodământul trist al vieţii unui bărbat din judeţul Suceava, venit în Munţii Apuseni să muncească cu ziua. Acesta a fost găsit spânzurat, joi, în Bucium, în grajdul angajatorului său.

În data de 22 martie, 2012, la ora 11.47, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi despre prezenţa, într-un grajd situat în locul numit „Bociu” din comuna Bucium, satul Floreşti, a unei persoane de sex masculin, spânzurată.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că, în grajdul ce aparţine unei persoane din comuna Bucium, se afla spânzurat cadavrul lui F.S., de 46 de ani, din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, care lucrase ca zilier pentru proprietarul grajdului.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că, în dimineaţa aceleiaşi zile, bărbatul a plecat spre grajdul situat la o distanţă de aproximativ 3 km de localitate, fără a mai reveni. Despre bărbat nu se ştie să fi avut conflicte, în ultima perioadă.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Trupul bărbatului a fost transportat la morga spitalul din Cîmpeni, unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax