Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A plecat la pescuit și nu s-a mai întors. Bărbat de 66 de ani din Crăciunelu de Jos, găsit decedat pe malul râului Târnava

Publicat

pescuit, undita, rau Un bărbat de 66 de ani din  Crăciunelu de Jos a fost găsit decedat marți dimineața, pe malul râului Târnava. Bărbatul a plecat la pescuit marți și nu s-a mai întors acasă. 

În noaptea de luni spre marți, în jurul orelor 1.00, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos au fost sesizaţi de către familia unui cetăţean în vârstă de 66 de ani, din comună, cu privire la faptul că plecase la pescuit, pe malul râului Târnava, şi nu a mai revenit la domiciliu.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare, împreună cu familia şi cetăţeni din comună, iar marţi dimineaţa bărbatul a fost găsit, decedat, pe malul râului.

Din primele cercetări a rezultat că moartea sa nu a fost violentă, cel mai probabil aceasta fiind din cauze naturale, bărbatul fiind cunoscut în evidenţele medicale cu afecţiuni cardiace.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax