Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A plouat cu amenzi pentru pietonii și șoferii din Alba. Acțiune a polițiștilor pentru creșterea siguranței rutiere

Publicat

Polițiștii au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni, pe raza județului Alba.

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat că în perioada 23 – 24 februarie 2023, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune care a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

La acțiune, polițiștii rutieri din județ au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

EUROPOL: Polițiștii au normă la amenzi. Li se cere să raporteze zilnic numărul lor, arată un document făcut public în premieră

În această perioadă, au fost aplicate 274 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 216 pentru depășirea limitei legale de viteză și 58 pietonilor care nu au respectat regulile privind traversarea sau circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mark McKee

    luni, 27.02.2023 at 01:04

    🤣🤣🤣🤣 „it rained fines” 🤣🤣🤣

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax