Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„A poftit la bunurile aproapelui”: O femeie din Blaj este cercetată pentru furt calificat după ce a sustras o sacoşă cu alimente de 150 de lei

Publicat

O femeie din Blaj este cercetată pentru furt calificat după ce a sustras sacoşa cu alimente ce aparținea unei alte femei, într-un supermarket din oraş. Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată că mai multe bunuri în valoare de 150 de lei au fost furate.

În timp ce se afla la cumpărături, sacoșa unei femei, în care avea mai multe bunuri, i-a fost furată. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale din Blaj, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit şi identificarea principalei suspecte de comiterea furtului.

Autoarea furtului este o femeie de 33 de ani, din Blaj, asupra căreia au fost găsite bunurile, acestea fiind recuperate şi restituite păgubitei. Faţă de suspectă, polițiștii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax