Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals. Dosar penal pentru un tânăr din Săliştea

Publicat

Un tânăr din Săliştea s-a ales cu dosar penal după ce a condus o maşină fără permis. Şi nu doar atât. A prezentat poliţiştilor care l-au oprit în trafic un permis de conducere fals, emis de autorităţile din Republica Moldova, pe alt nume.

Potrivit IPJ Alba, în 11 ianuarie, în jurul orei 11.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au oprit pentru control un autoturism ce era condus, pe raza comunei Săliştea, de un tânăr de 32 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar permisul de conducere prezentat poliţiştilor era fals, acesta fiind emis de autorităţile din Republica Moldova pe numele altei persoane.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax