Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A prezentat polițiștilor un permis de conducere italian, fals. Bărbat din Săliște, cu dosar penal la Sebeș

Publicat

Un bărbat din Săliște (județul Sibiu) s-a ales cu dosar penal la Sebeș, după ce a fost oprit în trafic pe DN1 la Cunța. A prezentat polițiștilor un document italian, fals. De fapt, acesta nu deținea permis. A fost reținut însă procurorii au dispus control judiciar.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 16 iulie, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe DN 1, în zona intersecției cu DJ 106 I (Cunța), au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Săliște, județul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar documentul italian, prezentat de acesta, pentru a demonstra dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ar fi fals.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și uz de fals și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate