Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A produs ACCIDENT în Alba Iulia, beat, fără permis, la volanul unei autoutilitare furate: Bărbat de 54 de ani cercetat de poliţişti

Publicat

pol

Un bărbat de 54 de ani din Mihalţ s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în timp ce conducea, fără permis şi sub influenţa alcoolului, o autoutilitară furată din faţa unui depozit. A pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp.

Vineri, la ora 14.35, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia din Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Republicii din municipiu s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că L.T. de 54 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un stâlp de susţinere a firelor electrice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoutilitara aparţine unui bărbat din Alba Iulia care a declarat că i-a fost sustrasă din faţa unui depozit, de către L.T. care-l ajuta la încărcarea cu marfă.

Deoarece emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare a alcoolemiei de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii  gradului de alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax