Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A provocat ACCIDENT la Blaj, la o zi după ce poliţiştii i-au reţinut permisul pentru alcool. Bărbat de 45 de ani, cu dosar penal. Şi de data aceasta era băut la volan

Publicat

etilotest_Un bărbat de 45 de ani din comuna Sâncel a avut „ghinionul” să intre în atenţia poliţiştilor de două ori în două zile consecutive, în perioada Crăciunului de anul acesta. Pe 23 decembrie, i-a fost suspendat permisul pentru conducere cu alcool la volan, iar pe 24 decembrie a provocat accident, după ce a condus din nou, tot băut. Acum are dosar penal pentru trei fapte.

Potrivit IPJ Alba, în 24 decembrie, în jurul orei 16.15, Poliţia Municipiului Blaj au fost solicitaţi să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Simion Bărnuțiu din oraş.

S.M.G., de 45 de ani, din comuna Sîncel, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sîncel – Blaj, într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat.

În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, pentru şoferul care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, întrucât, cu o zi în urmă, fusese depistat conducând sub influenţa alcoolului.

Faţă de S.M.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax