Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | FOTO: A reizbucnit incendiul la depozitul de rumeguş din Bucerdea Vinoasă

Publicat

La exact o săptămână de la producerea unui incendiu la depozitul de rumeguş din Bucerdea Vinoasă, pompierii au fost nevoiţi să intervină din nou, după ce materialul s-a reaprins. Pompierii au intervenit vineri dimineaţa pentru neutralizarea incidentului şi golirea depozitului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, în depozit se mai afla o cantitate de 20 mc de rumeguş, iar, cu toate că instalaţia a fost oprită pe timpul sărbătorilor, după ce a fost afectată de celălalt incendiu, materialul a fost din nou cuprins de flăcări şi arde mocnit pe unele suprafeţe. Nu există pericol de extindere la alte clădiri din zonă, iar pompierii au intervenit pentru golirea depozitului şi neutralizarea incendiului.

Reamintim că pe 21 decembrie, pompierii au intervenit cu două autospeciale la aceeaşi locaţie, timp de o oră. Atunci au ars 2 mc de rumeguş, două motoare electrice, sistemul de filtrare instalaţia electrică a ciclonului (parţial) şi tubulatură. Cauza probabilă a incendiului a fost o scânteie mecanică produsă de un corp metalic la instalaţia ciclonului.

UPDATE: Focul de la depozitul de rumeguş din Bucerdea Vinoasă a fost stins, vineri, 28 decembrie, în aproximativ o oră şi jumătate. Pompierii au intervenit cu două autospeciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax