Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A revenit pe funcție: PP-DD Alba intră în „focurile” parlamentarelor sub conducerea președintelui Cornel Comșa

Publicat

Conducerea PP-DD Alba a intrat în „focurile” parlamentarelor, iar prima mișcare „deșteaptă” pe care au făcut-o liderii de la nivel central a fost readucerea la conducerea organizației de la Alba a lui Cornel Comșa. Acesta a revenit pe funcția de președinte al PP-DD Alba, secondat de prim-vicepreședintele Dorin Șerdean și secretarul executiv Horațiu Bibolar.

Cornel Comșa participă miercuri seară la o întâlnire cu liderii PP-DD de la nivel central în cadrul căreia vor decide cum se va realiza desemnarea candidaților pentru alegerile parlamentare. Comșa a precizat că, până după 1 octombrie, nu se va face publică repartizarea acestora pe colegii, dar că, după ședința de miercuri, va comunica presei concluziile la care s-a ajuns la nivelul conducerii PP-DD.

Președintele PP-DD Alba a completat că între candidați se vor număra atât actuali membri de partid, cât și nume noi, care în prezent nu activează, dar care au un oarecare ecou în rândurile cetățenilor.

Cornel Comșa a ocupat funcția de președinte al PP-DD Alba din martie 2012 și până după alegerile locale, când a demisionat. Acesta a declarat că a decis să se întoarcă la insistențele liderilor de la București, care au atras atenția că de câteva luni nu mai există activitate la nivelul organizației din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. doru

    miercuri, 26.09.2012 at 16:35

    daca fac jocul guvernatorului statului nu o sa mai votez cu ei!!!!!

  2. MINCIUNI MARCA pp-otv-dd

    vineri, 28.09.2012 at 08:10

    Faceti ce faceti si nu va puteti descotorosii de militieni , mai vorbiti de imaginea partidului ? Perfect , ati scapat de marincas dar ce faceti cu bibolar , vreti sa-l promovati in parlamentul romaniei … ??? Ar fi bun acolo ca la ce se pricepe el , are ce tesala , ceilalti ciini care rod oase platite din banii publici iar marincas sa-i mulga ca asta stie sa faca . I-a muls bine pe sasii din Girbova cit a fost la postul de militi acolo.
    Iar bibolar tesala ciinii la militia alba , asta da secretar general … Senzational acestia sunt membrii pp-dd .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax