Connect with us
Publicitate

BLAJ

A scăpat cu viață ca prin minune după ce a fost călcat de tren. Ce a pățit un bărbat ”afumat” într-o gară CFR din Alba

Publicat

smurd

O intervenție ce părea a fi o tragedie în gara CFR din Valea Lungă s-a dovedit a fi o întâmplare de pomină pentru un bărbat. Sub ”efectul lui Bachuus”, bărbatul a ieșit la o plimbare noctură printre șinele de tren, fără să observe însă că înspre el venea o locomotivă. 

Totuși când a observat-o a încercat să fugă din fața acesteia dar s-a împiedicat și a căzut între șine. Locomotiva a trecut pe deasupra bărbatului și l-a lovit la nivelul capului.

Potrivit ISU Alba, în jurul orei 20:00 garda Blaj intervenea cu o autospecială și o ambulanță SMURD la un accident feroviar în gara CFR Valea Lungă, accidentul fiind anunțat cu o posibilă victimă. 

Potrivit unor surse din poliție, un bărbat care s-ar fi aflat în stare de ebrietate a încercat să treacă șinele de tren, fără să observe o locomotivă care venea înspre el. 

Când a observat locomotiva a încercat să fugă din calea ei dar s-a împiedicat și a căzut între șine. Aceasta a trecut pe deasupra bărbatului și l-a lovit la nivelul capului.

La sosirea echipajelor de salvare, potrivit ISU Alba, victima de sex masculin prezenta leizuni ușoare la nivelul capului și a fost transporat la spitalul din Blaj pentru alte investigații medicale. 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax