Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A spart geamul portierei de la o maşină, după ce s-a certat cu proprietarul. Un tânăr din Aiud este cercetat pentru distrugere

Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Aiud este cercetat de poliţişti după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a spart geamul portierei unui autoturism parcat pe o stradă din oraş.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracțiuni de distrugere, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată săptămâna trecută.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de miercuri spre joi, T.A.D. (27 de ani) din Aiud, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu proprietarul unui autoturism, a spart geamul portierei maşinii, parcate pe o stradă din municipiul Aiud.

Pe numele suspectului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax