Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A spart geamul unei maşini parcate pe o stradă din Alba Iulia. Bărbat de 33 de ani, REŢINUT de poliţişti, pentru tentativă de furt

Publicat

geam spart masina Un bărbat de 33 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de furt, după ce a spart geamul unui autoturism parcat pe o stradă din oraş.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de V.A., de 33 de ani, din oraş, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic au stabilit faptul că, în noaptea de 20/21 iunie, bărbatul a distrus geamul unui autoturism parcat pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia şi a răvăşit lucrurile din interiorul acestuia, fără să sustragă bunuri.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax