Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A spart geamul unui taxi, a lovit şoferul şi a refuzat să plătească. Un tânăr din Alba Iulia este cercetat de poliţişti

Publicat

Un tânăr recalcitrant din Alba Iulia se alege cu dosar penal pentru lovire şi distrugere, după ce a spart geamul unui taxi, a lovit şoferul şi a refuzat să plătească. Incidentul s-a petrecut luni noaptea.

În 15 aprilie, la ora 2.50, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un taximetrist din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în jurul orei 1.45, în timp ce se afla într-o parcare de pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia, i-a fost spart geamul portierei autovehiculului şi a fost lovit de către un client care a refuzat să plătească contravaloarea cursei.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, la scurt timp de la sesizare a fost identificat principalul suspect de comiterea faptelor, G.N.A., de 26 de ani, din Alba Iulia, faţă de care au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax