Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A sustras alimente din magazia unui așezământ social din Sâncrai. Bărbat din Ciumbrud, cercetat pentru furt și tentativă de furt

Publicat

Polițiștii din Aiud l-au identificat pe un bărbat din Ciumbrud ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt de alimente de la un așezământ social din localitatea Sâncrai. Prejudiciul a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 38 de ani, din Ciumbrud, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt de alimente, reclamat poliției în dimineața zilei de 4 mai 2020, de către reprezentanții unui așezământ social din localitatea Sâncrai.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în noaptea de 2/3 mai, ar fi pătruns, prin efracție, în magazia de alimente a așezământului social și ar fi sustras produse alimentare (carne, cartofi, fasole, brânză), în valoare de 1.067 lei, pe care, ulterior, le-ar fi depozitat într-un imobil nelocuit din Ciumbrud.

În aceeași noapte, bărbatul ar fi încercat să pătrundă într-un alt imobil din Sâncrai, pentru a sustrage bunuri, însă a renunțat la rezoluția infracțională întrucât a observat camerele de supraveghere video amplasate pe imobil.

Prejudiciul a fost recuperat, iar față de bărbat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax