Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A sustras obiecte vestimentare, din gospodăria unui cetățean din comuna Fărău. Tânăr din Sibiu, cu dosar penal pentru furt

Publicat

Un tânăr din județul Sibiu s-a ales cu dosar penal pentru furt după ce a intrat în gospodăria unui cetățean din comuna Fărău și i-a sustras obiecte vestimentare în valoare de 350 de lei.

Poliţiştii din Fărău l-au depistat pe un tânăr din judeţul Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din anexa unei locuinţe. Acesta ar fi profitat de faptul că proprietarul locuinţei nu se afla acasă şi ar fi furat obiecte vestimentare în valoare de cca. 350 de lei.

La data de 08 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Fărău, sprijiniți de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, l-au identificat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Bazna, judeţul Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt reclamat poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în seara zilei de 4 august, tânărul s-ar fi deplasat din comuna Jidvei, unde lucrează ca şi îngrijitor de animale, în localitatea Sânbenedic, comuna Fărău, unde, profitând de lipsa de la domiciliu a unui cetăţean, a pătruns în gospodăria acestuia, iar dintr-o anexă i-ar fi sustras obiecte vestimentare în valoare de 350 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea faptei, poliţiştii continuă cercetările pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax