Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A tăiat 8 arbori nemarcați pentru a-i folosi ca lemne de foc. Bărbat de 42 de ani din Jidvei, cercetat de polițiști

Publicat

furt arbori
Poliţiştii Postului de Politie Noșlac au organizat un control în pădurea limitrofă Comunei Noșlac, sat Noșlac, judeţul Alba, iar cu această ocazie au depistat un bărbat de 42 de ani, în timp ce tăia de pe picior în stare verde și nemarcați de către organele silvice, 8 arbori. 

La data de 12.02.2017, poliţiştii Postului de Politie Noșlac au organizat un control în pădurea limitrofă Comunei Noșlac, sat Noșlac, judeţul Alba şi în locul numit popular “Sumudi”, situat administrativ pe raza Ocolului Silvic Aiud şi l-au surprins pe P.A. de 42 de ani din comuna Jidvei, judeţul Alba, în timp ce acesta tăia copaci.

În urma verificării, poliţiştii au constat că P.A. a tăiat de pe picior în stare verde si nemarcați de către organele silvice, 8 arbori, pe care i-a încărcat pe un vehicul cu tracțiune animala, cu intenția de a se deplasa pe raza orașului Ocna Mureș, judeţul Alba și a-i valorifica ca lemne de foc.

Materialul lemnos rezultat ca urmare a comiterii faptei, a fost ridicat procedural de la P.A. şi lăsat in custodie organelor silvice, pentru a se identifica specia si volumul de lemn rezultat.

Faţă de P.A., poliţia continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax