Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A tăiat ilegal arbori din pădurea unei parohii. Dosar penal pentru un bărbat din Jidvei

Publicat

Un bărbat din Jidvei este cercetat penal, pentru tăiere ilegală şi furt de arbori. Ar fi tăiat arbori din pădurea unei parohii.  

Potrivit IPJ Alba, în 3 ianuarie, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Blaj au organizat o acţiune pe raza comunei, ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

Cu ocazia acestei acţiuni a fost identificat un bărbat de 31 de ani din comuna Jidvei, care, în cursul lunii decembrie 2017, ar fi tăiat fără drept, din pădurea aparţinând unei parohii din zonă, un număr de 19 arbori, din diverse specii, cu un volum total de aproape 10 metri cubi.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au identificat la domiciliul bărbatului şi au indisponibilizat întreaga cantitate de material lemnos.

Faţă de bărbatul bănuit, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax