Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A transportat 320 kg de deșeuri feroase fără documente, cu o remorcă neînmatriculată. Bărbat de 58 de ani din Alba Iulia, cercetat de polițiști

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost oprit de polițiști în timp ce transporta cu o remorcă neînmatriculată 320 de kg de deșeuri neferoase, fără a avea documente de proveniență pentru acestea. Marfa a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancționat, iar în prezent este cercetat pentru „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”.

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au oprit pentru control, marți, în jurul orei 9.40, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, o autoutilitară condusă de D.L., de 58 de ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că peste 320 kg deşeuri feroase şi neferoase transportate cu autoutilitara nu erau însoţite de documente legale, iar remorca ce era ataşată la autoutilitară nu era înmatriculată în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. 3, din Codul Penal.

De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional, conform art. 1 lit. e din Legea 12/1990, iar întreaga cantitate de deşeuri a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax