Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A transportat carne de miel fără acte, cu o maşină. Bărbat din Şpring, amendat de Poliţie

masina politie

Publicat

Un bărbat din comuna Şpring a rămas fără carnea de miel pe care o transporta cu maşina. Poliţia l-a oprit în trafic şi a constatat că nu avea acte pe „marfă”.

Potrivit IPJ Alba, în urma unui control în trafic, miercuri dimineaţa, Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au găsit într-un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Șpring, patru carcase de miel și 14 capete de miel, neindentificați prin crotaliere și fără ca deținătorul lor să dețină documente sanitar veterinare.

Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile HG 984 din 25 august 2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor, iar specialiștii în domeniul siguranței alimentelor au dispus distrugerea carcaselor de miel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax