Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A transportat 13 metri cubi de material lemnos, fără documente în regulă. Marfa a fost confiscată, iar șoferul sancționat de polițiști

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost prins de polițiști, vineri, în timp ce transporta cu o remorcă 13 metri cubi de material lemnos, pentru care avea documente completate necorespunzător. Bărbatul a fost sancționat de oamenii legii, iar marfa confiscată și predată Ocolului Silvic Alba Iulia.

Polițiștii din Alba Iulia au oprit vineri, pe strada Calea Moților, din municipiul Alba Iulia, un tractor, care tracta o remorcă în care transporta cantitatea de 13 metri cubi de material lemnos. La volanul tractorului a fost identificat R.E., de 39 ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia controlului efectuat conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire a mărfii completat necorespunzător.

Faţă de bărbat a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform art. 20 alin. 1, lit.a din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat Ocolului Silvic Alba Iulia.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax