Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A trecut cu maşina peste piciorul unei fetiţe şi şi-a continuat drumul fără a privi înapoi. Poliţiştii se află în căutarea şoferului iresponsabil

Publicat

pol

Poliţiştii din Alba se află în căutarea unui şofer care a părăsit locul accidentului. Vinovatul a călcat peste picior o minoră, în faţa centrului comercial din Alba Iulia, iar ulterior şi-a continuat drumul fără a privi înapoi.

La data de 3.04.2012, ora 18.40, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Spitalul Judeţean Alba, cu privire la faptul că la Secţia Urgenţe s-a prezentat o minoră care a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 3.04.2012, în jurul orei 16.25, minora a coborât dintr-un autoturism, în parcarea unui complex comercial din Alba Iulia, moment în care a fost călcată peste degetele piciorului drept de un autoturism care s-a pus în mişcare în imediata apropiere a celui din care coborâse minora, după care conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului.

Victima accidentului a suferit leziuni uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autoturismului şi conducătorului auto implicat în acest eveniment în vederea tragerii lui la răspundere penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax