Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A treia ediţie a campaniei „E COol!” din Alba. Prezentare de costume din materiale reciclabile, la Alba Mall, în 3 aprilie

Publicat

Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA alături de Consiliul Județean Alba organizează ediția a treia a campaniei ”E COol!”. În acest an, s-au înscris în competiție 47 de grupuri de elevi de liceu, totalizând aproape 500 de tineri din 25 de licee.

Campania are forma unei competiții între grupuri de maxim 10 persoane, formate din elevi de liceu, care vor trebui să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Ei trebuie să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte. Costumele astfel realizate vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall, în data de 3 aprilie 2012. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susținut de Maximilian.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie de două zile la care vor participa membrii primelor 3 grupuri clasate în funcție de numărul de puncte acordate de juriu. Alte premii: 5 premii pentru cele mai bune costume (în urma unei jurizări deschise pe facebook) și 3 ședințe foto de studio pentru cele mai promitătoare prezentări.

”Tinerii din județul nostru sunt foarte creativi, lucru pe care am fost încântat să îl constat încă de la primele ediții ale acestei competiții. Cred că ei au nevoie de asemenea proiecte și de aceea noi cei de la Consiliul Județean Alba vom susține în continuare activitățile dedicate lor” a declarat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

”Proiectul nostru vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității” a spus directorul Agenției Locale a Energiei Alba, Florin Andronescu.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Alba Mall, Cercul de Marketing al Universității ”1 Decebrie 1918” Alba Iulia și nu în ultimul rând Consiliul Județean al Elevilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax